Προσφορά μόνο με 23€ για ένα μενού 2 ατόμων με επιλογή από 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 0,5 lt κρασί ή 2 αναψυκτικά ή ένα καραφάκι ούζο, στο εστιατόριο Καλντέρα, στο Παλαιό Φάληρο, αξίας 54€ -έκπτωση 57%
ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 17-12-2010
ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GOLDEN DEALS
Special Deal
Πειραιάς και
Δυτικά Προάστια
Κέντρο
Βόρεια και
Ανατολικά Προάστια
Η προσφορά ισχύει από 20/12/2010 έως και 15/3/2011, από Δευτέρα έως Κυριακή 12.30 - 01.30. Η προσφορά δεν ισχύει για 6/1/2011.
Η προσφορά αφορά ένα μενού 2 ατόμων, και συγκεκριμένα:
1 σαλάτα με επιλογή από ποικιλία βραστών λαχανικών ή σαλάτα Καλντέρα ή σαλάτα του Αιγαίου με γαρίδες.
1 ορεκτικό, με επιλογή από σαγανάκι θαλασσινών ή γαρίδες σαγανάκι.
2 κυρίως πιάτα, από μακαρονάδα με θαλασσινά ή παέγια (ρύζι με θαλασσινά).
2 ποτήρια μη εμφιαλωμένο κρασί (συνολικά 500 gr) λευκό ή κόκκινο ή 2 αναψυκτικά ή ένα καραφάκι ούζο.
Καλντέρα
H Kαλντέρα γίνεται ένα νέο λιμάνι που προσφέρει καταφύγιο. Oριοθετεί ένα εύφορο χωράφι μέσα στο Aιγαίο. O κόσμος που έρχεται να την κατοικήσει φέρνει μαζί του τη μνήμη, τα καθήκοντα, τους σπόρους και τα μπαχαρικά του από άλλους τόπους. Έτσι Kαλντέρα γίνεται όλο το Aιγαίο.
H Kαλντέρα είναι μια κουζίνα. Eίναι μια παρακαταθήκη από συνταγές. Eίναι μια τράπεζα που συναλλάσσεται γευστικά με το χρόνο και τον τόπο. Eίναι ένα καπηλιό που οι θαμώνες ανταλλάσσουν συναισθήματα, καημούς και όνειρα. Στην κουζίνα της Kαλντέρας καθημερινά φτάνουν φρέσκα λαχανικά και ψάρια. H γη του Aιγαίου δίνει ψωμί, λάδι και κρασί. Xωρίς πολλά φτιασίδια, κοντά στην πρακτική αιώνων, έμπειρα χέρια και η φωτιά τα μετουσιώνουν σε γευστική στίξη.
Mε ψάρια εποχής, ο σεφ του μαγαζιού εντυπωσιάζει. Αρχίστε με μια Σαλάτα Αιγαίου ( φρέσκιες γαρίδες, σος μουστάρδας, καρύδια και φρέσκα λαχανικά) αλλά και Σαλάτα εποχής με κάπαρη «Καλντέρα». Ντοματοκεφτέδες σαντορινιοί, Μύδια αχνιστά με σάλτσα μουστάρδας, Κροκέτες γαύρου με φρέσκια ντοματούλα. Για τους φαν της πάστας και του ρυζιού υπάρχουν Μακαρονάδες με θαλασσινά, και «Παέγια» (ριζότο θαλασσινών). Αν θέλετε, βέβαια, να ξεφύγετε από το ψάρι μια ποικιλία από δέκα μαγειρευτά σας περιμένουν.
Μια εξαιρετική επιλογή είναι οι Λαχανοντολμάδες και το Κατσικάκι με πατατούλες στη γάστρα. Κι όλα αυτά τα μοναδικά πιάτα συνοδέψτε τα με κρασί Σαντορινιό, κάβας, τι άλλο; «Γαβαλά». Ένα άσπρο «Νυχτέρι» ή «Ξηρόφυτο» που ενθουσιάζει. Μια μοναδική ψαροφαγική εμπειρία θα ζήσετε στην «Καλντέρα» και είναι σίγουρο πως θα ξαναπάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα.